Autobolig AS bytter navn til Witana AS

Da Autobolig AS ble etablert i 2014, var automasjonsløsninger til bolig fokuset vårt. Derav navnet. De siste årene har bygningsautomasjon til større bygg og spesielt kommersielle bygg blitt en større og større del av kundemassen vår. Med mye erfaring og fornøyde kunder fra de siste årene, tar vi nå skrittet fullt ut og etablerer oss med et fokus på nettopp bygningsautomasjon til kommersielle bygg - både nybygg og rehabiliteringer.


Med markedsledende løsninger fra Loxone i verktøykassa, vår sterke kompetanse på automasjonsløsninger og vårt tverrfaglige blikk, ser vi at vi virkelig tilfører unike og attraktive løsninger til markedet som senker energi- og forvaltningskostnadene i større bygg.


Vi leverer fortsatt mange og gode løsninger til boliger, og det skal vi fortsette å gjøre. Autobolig-navnet vil bli videreført som vårt produkt og konsept for boliger, og alle våre nye og tidligere bolig-kunder vil selvfølgelig bli fulgt opp med samme høye kvalitet som tidligere.


Å være ledende på kompetanse innenfor det vi driver med, har alltid vært vår fremste verdi. Og nettopp kompetanse og kunnskap har inspirert vårt nye navn. Witana stammer fra tidlige skriftspråk i Europa og ordet Witana betyr “Å vite”. Navnet symboliserer med det vårt fokus på å være sterkest på kompetanse.


Vi ser frem til fortsatt gode samarbeid med alle våre kunder og leverandører.


Vår kunnskap gjør det mulig!

Praktisk informasjon

Kom i kontakt:

Alle våre e-postadresser endrer domene fra @autobolig.no til @witana.no.
For eksempel vil adressen [email protected] endres til [email protected]

Videre ber vi derfor om at  alle henvendelser rettes til nytt domene, men alle henvendelser til gamle adresser vil bli videresendt i en lengre periode til samme mottaker. Alle telefonnumrene våre forblir uendret. Organisasjonsnummer, kontonummer,  kontoradresse og menneskene bak Autobolig AS er akkurat det samme som før.


Adresseoversikt for Witana AS (NO 914 303 699)

Post-, Besøks- og leveringsadresse:

Witana AS

Bjørnengveien 15

NO-1664 ROLVSØY


Fakturaadresse:

Witana AS

c/o ALL-regnskapsservice AS

Strandgata 3

NO-1724 SARPSBORG


Faktura foretrekkes tilsendt per e-post som PDF:

[email protected]


Vi har per i dag ingen mulighet til å motta EHF-fakturaer